Jeg velger å ikke tie i håp om endring av et råttent system.

 

Systemet i Norge ivaretar ikke voldsoffer:

Folk kan diskutere til de blir blå hvor bra Norge er,men at Norge er et land for voldsoffer det er bløff.
Jeg fikk for ca 1 år tilbake utbetalt kr 25000,- for å ha levd med en mann som ble dømt til 9 års fengsel for å ha satt mitt og barnas liv i fare og han har satt andres liv i fare.
Tenk,kr 25000,- fikk jeg i erstatning,,,,ja,du verden,,,,,25000,-......
Jeg ble pålagt all gjeld som han og har skrevet under på ,men ja,alt tvang banken meg til å påta meg,og jeg var livredd både for volden han påførte oss og banken som påla meg enorm belastning på en veldig kritikkverdig måte.
Jeg sitter med alt ansvar for barna,jeg får ikke lån til egen bolig så må leie tross at Norge skal hjelpe folk til å skaffe seg bolig.
Vi lever ,men kunne vært døde pga han og her sitter jeg og ungene fratatt egen bolig og fratatt mye pga en drittsekk som oppførte seg så ille at han må sone 9 års dom.
Ikke har han vett til å skamme seg,ikke har han vett til å si unnskyld.
Møkkamann.
Folk sier bare at : uff,dette var jo ille,men jeg må leve med dette dag og natt og egentlig er det ikke mange som bryr seg når det kommer til stykket og i kveld kjenner jeg at jeg egentlig bare føler hvor urettferdig alt er mot et menneske som meg som bare ville ha et liv med trygghet.
Akkurat nå driter jeg i hva du og du og du tenker ,men vet bare at dette er utrolig urettferdig mot ei som egentlig ble utsatt for nok med volden som var om ikke jeg i tillegg skulle oppleve all uretten nå i ettertid fra systemet som er pill råttent tvers gjennom.

Livet fikk ikke verken han eller systemet tatt fra meg,men jeg hadde sett for meg mere verdighet i behandlingen av meg og ungene ,for vi skal faktisk takle å leve resten av livene våre og da burde vi kunnet oppleve verdig behandling istedenfor slik behandling vi har blitt utsatt for.
Jeg kommet aldri til å glemme belastningen dette har påført oss.aldri.....

 

 

Jeg ønsker bruke denne uretten til å få endret systemet i Norge for vi er mange som lider pga mange slike ting.
Norge burde få endret mye ang denne uretten.
Jeg ønsker at min sak ikke skal ha skjedd forgjeves men at jeg med å fortelle kan bidra til endring av et råttent system jeg personlig føler på kroppen nå.flere år etter samlivsbruddet.
Ja år etterpå.
Jeg burde vært fritatt hans gjeld iallefall,men den påla banken meg og han slapp tross at han skrev under.
Er det slik i Norge at voldelige ikke behøver betale gjeld hvis de er voldelige nok?
Gir det grunnlag for fritak fra ansvar for gjeld og så legge gjelden over på voldsoffer?
Det er det som har skjedd her iallefall.

 

"Prøv å fortell meg at dette ikke har ødelagt for meg å barna,da skal jeg gjerne fortelle deg hvor mye dette har ødelagt for oss".