Hadde Mor Teresa fått utført sine gode gjerninger hvis hun ikke turte stå opp mot urett?
Hadde Malala fått utført sin kamp for menneskerettigheter hvis hun ikke turte stå opp mot urett?
Tenk om de skulle gi etter for alle de krefter og de feige som helst vil få alle til å tie mot urett.
Tenk hvor fattige verden ville bli om alle menneskerettighetsforkjempere skulle legge ned sin kamp for godhet bare fordi mange her på Facebook,Internett og ellers i verden sitter og baktaler og angriper disse rettferdige .
Det finnes utrolig mange som vil prøve stoppe gode mennesker ,men takk og lov så er det lov å ikke la seg stoppe ,men kjempe med et mål for øye,nemlig håpe at alt som kjempes for frihet og rettferdighet må gi frukter som gir mennesker verdig liv.

Glem aldri hvor mye menneskerettighetsforkjempere byr på seg selv for å redde andre,så det minste de burde oppleve er at folk tør å stå opp for dem istedenfor å motarbeide dem.

Alle trenger noen som støtter kampen for det gode og sanne.
( Skrevet av Torill Menneskerettighet Erdal)

" Torill's tankekrok". Hadde Mor Teresa fått utført sine gode gjerninger hvis hun ikke turte stå opp mot urett? Hadde Malala fått utført sin kamp for menneskerettigheter hvis hun ikke turte stå opp mot urett?
 Tenk om de skulle gi etter for alle de krefter og de feige som helst vil få alle til å tie mot urett. Tenk hvor fattige verden ville bli om alle menneskerettighetsforkjempere skulle legge ned sin kamp for godhet bare fordi mange her på Facebook,Internett
 og ellers i verden sitter og baktaler og angriper disse rettferdige . Det finnes utrolig mange som vil prøve stoppe gode mennesker ,men takk og lov så er det lov å ikke la seg stoppe ,men kjempe med et mål for øye,nemlig håpe
 at alt som kjempes for frihet og rettferdighet må gi frukter som gir mennesker verdig liv. Glem aldri hvor mye menneskerettighetsforkjempere byr på seg selv for å redde andre,så det minste de burde oppleve er at folk tør å
 stå opp for dem istedenfor å motarbeide dem. Alle trenger noen som støtter kampen for det gode og sanne. ( Skrevet av Torill Menneskerettighet Erdal)

Mangel på trygg hjelp i Norge....

 


Trygg hjelp til barnefamilier er en stor mangelvare i Norge.Sånn burde det ikke være i et av verdens rikeste land.Barnevernet er udugelige og privatpersoner lukker øynene i hverdagen.Da finnes det ikke noe som funker da for de som trenger respektabel hjelp.Det er flaut å bo i verdens rikeste land og vite at rikdommen ikke kommer de til gode som trenger det mest....Jeg er flau på vegne av alle som svikter de mest sårbare.......skrevet av Torill Erdal.
  
  •