Problemet er ikke mangel på tilgivelse.

Torills TANKEKROK.......... Da jeg var totalt nedpsyket av psykopaten jeg var gift med så påsto han at det var bare for meg å tilgi.... Da jeg var i menigheten og mye urett skjedde der så påsto pastoren at det var bare for meg å tilgi alt,men sannheten vet jeg nå er at : Ingen psykopat skal noen gang mere få prøve å innbille meg mer at krig skjer pga at folk ikke tilgir andre ,nei sannheten er at : Krig skjer ikke pga at mennesker ikke tilgir ,men pga at mennesker utgir seg for å være andre enn de egentlig er............. Hvis folk sto sammen og var ekte så hadde det ikke vært krig i verden,så legg aldri skylden på uskyldige som lider for at dem ikke tilgir,de er verdensmestere på å tilgi,men innse at det er alle de falske menneskene som skaper krig og ufred over hele verden......... Skrevet av Torill Erdal.
 

 

Baktalelse ....

 

Når noen baktaler andre så vil det si at de ikke har fått med seg at den som de baktaler går videre foran dem...... Ordtak av Torill Erdal.
 

 

Alt starter med en tanke.

 

 

En handling starter alltid med en tanke....både gode og dårlige......hva vi velger å la styre tankelivet vårt i voksen alder vil føre oss mot enten de gode eller dårlige tingene........ Skrevet av Torill Erdal.
 
 
Misunnelse er roten til mye vondt.Den kan rive familier og venner i fillebiter.Tenk om flere kunne gledet seg med hverandre og være glad når noen lykkes..... Skrevet av Torill Erdal.