Ingen selvfølge at ting går bra.

Tvillingene mine er nå friske raske gutter begge to,men de ble prematur- fødte og det var en utrolig kritisk og tøff start på livet deres da de ble født ,en kamp som varte i 2,5 mnd før de fungerte så bra at jeg kunne ta dem med hjem fra sykehuset.Alle på avdelingen var enormt flinke og midt i alt så jeg hvordan alle kjempet for livet deres og det gikk kjempebra til slutt,,,men for meg er det utrolig vondt å høre om at folk velger abort ,altså å avslutte liv i mors mage,når jeg tenker på kampen vi hadde for å holde liv i mine to under,og hvilke enorm velsignelse de er hvert sekund av mitt liv.Jeg takker Gud for disse to og mine to eldre barn for de er verdens største gave tross alle ting i livet som ikke har gått slik man regnet med.Å være mamma er uansett noe av det sterkeste jeg har opplevet og opplever daglig.Ser ikke på det som selvfølge,men som en stor gave til mitt liv..... Skrevet av Torill Erdal.
 
 

Dead man wakes up in Mississippi ..Iranian man to hang for Second time.....

'Dead' man wakes up in Mississippi funeral home
Updated 2 hours 10 minutes ago

RELATED STORY: Iranian man to hang for second time
MAP: United States
Staff at a funeral parlour in the US state of Mississippi had a shock when they unzipped a body bag to prepare the corpse for embalming: the man inside was still alive, trying to kick his way out.

A coroner had pronounced Walter Williams dead hours earlier when he had been unable to find a pulse.

Mr Williams was transported to the Porters and Sons Funeral Home in Lexington, Mississippi.

However, a few hours later, when workers were about to prepare his corpse, they noticed Mr Williams moving in his body bag.

"He was not dead, long story short," funeral home manager Byron Porter told local television station WAPT, noting that he had never seen anything like it before.

Mr Williams' daughter, Martha Lewis, said: "I don't know how much longer he's going to grace us and bless us with his presence, but hallelujah, we thank him right now, right now!"

The coroner now thinks the 78-year-old's pacemaker stopped working for a while but then restarted.

Mr Williams is now being treated in hospital.

ABC/AFP

Topics: death, human-interest, united-states

Miracles....

Mange er opptatt av å kunne kvitte seg med babyer enten før de blir født ( abort) ,eller når de er født fordi det ikke passer dem å ville ha baby,men denne videoen minner om at hvert menneske er et mirakel og hvert menneske er ment å leve når det først er unnfanget og begynt å bli liv........ Denne unge kvinnen på videoen er en stor ressurs for samfunnet,og det kan ethvert menneskebarn utvikle seg til å bli hvis bare voksne ikke tar livet av de uskyldige som ikke har en stemne selv...... La barn ha livets rett fra dag en av unnfangelsen og gi dem muligheten til det livet som det er meningen de skal ha utfra Gud som skaper livet i ethvert menneske.Hvert menneskebarn er unikt og et stort under...... Skrevet av Torill Erdal.
 
Tap below to share this video with your friends! Thank you! =)
A Baby Was Left on the Highway in a Paper Bag, But a Miracle Saved Her
www.godvine.com
Her rescue from the side of the frigid road that night was nothing less than miraculous!


 

MIND BLOWN: Videos That You Really Have To See To Believe