To psykologer gikk på en vei.Så ble den ene overkjørt og den andre spurte : " Har du lyst å snakke om det " ?

 
 

Det var en gang......

 
Baby Fights Sleep With a Cute Smile :)
godtube.com
Some babies cry when they are sleepy. Not this one! You can't help but to smile back as this cute little one attempts fight nap-time with an affectionate grin.
Liker ·  ·  · for 2 timer siden · 
  • Torill Menneskerettighet Erdal
     
 

Humor om nåtidens religions- system i Norge.

Livsglede.

Historien om kua.

 
HISTORIEN OM KUA
Skrevet av_ elev på barneskolen

Kua er et husdyr…Men den kommer også utenfor huset. Og den lever ofte på landet, men den kommer også inn til byen, men bare når den skal dø. Men det bestemmer den ikke selv.

Kua har syv sider…Den øverste siden – Den nederste siden – Den forrerste siden – Den bakerste siden – Den ene siden – Den andre siden – Og den innvendige siden. På den fremste siden sitter hodet…Og det er fordi hornene skal ha noe å sitte fast på. Hornene er av horn å er bare til pynt.De kan ikke bevege seg,men det kan ørene.De sitter ved siden av hornene.
Kua har to hull foran i hodet.De kalles ku-øyer. Kuas munn kalles mule.Det er nok fordi den sier muuhh. På den bakerste siden sitter halen…Den bruker den til å jage vekk fluer med, så de ikke faller ned i melka å drukner.
På den øverste siden – Og den ene siden – Og den andre siden er det kun hår…Det heter ku-hår og har alltid samme farve som kua.Fargen til kua heter kulør .
Den nederste siden er den viktigste for der henger melka.Og når budeia åpner kranene så renner melka ut.Når det tordner så blir melka sur…men hvordan den blir det har jeg ikke lært meg ennå.
Kua har fire ben…De heter ku-ben,De kan også brukes til å trekke ut spiker med.Kua spiser ikke så mye,men når den gjør det spiser den alltid to ganger.
De fete kuene lager helmelk,Og når kua har dårlig mage lager den ost.I osten er det hull,Men hvordan den lager hullene har jeg heller ikke lært ennå.
Kua har god luktesans…Vi kan lukte den på lang avstand. Kuas valper heter kalver.Kalvens far heter okse,Og det gjør kuas mann også.Oksen lager ikke melk å er derfor ikke et pattedyr.
Den som kommer å henter kua når den blir gammel heter ku-fanger. den sitter ofte forann på biler. Så blir kua slaktet,man heller melka på pappkartonger som vi kan kjøpe på butikken. Kuas fire ben blir sendt til snekkern. Det kalles gjennbruk.
Som man kan se er kua et nyttig dyr. Og derfor liker jeg kua veldig godt. 

Lærerens kommentar: Jeg har aldri lest noe lignende.

Humor og ap med systemet i Norge hvordan noen eldre ektepar blir behandlet....

 
Fighting Sleepiness With A Smile
faithtap.com
Cute baby Leo is falling asleep, but He just loves smiling too much!
Liker ·  ·  · for 5 minutter siden · 
  • Torill Menneskerettighet Erdal
     

Humor med alvor som ingrediens.......

SPRÅK ER VIKTIG,SIER CARL I HAGEN,SÅ VIKTIG AT HVIS IKKE BARN AV UTLENDINGER LÆRER NORSK SÅ SKAL FORELDRE MISTE RETTEN TIL STØNAD OG MULIG DE MISTER RETTEN TIL Å VÆRE FORELDRE....OBS, ER DET BARE Å BØYE SEG I HATTEN ??? Mange nordmenn sier " bøye seg i hatten" ,hvordan går det med dem hvis de f eks har barn,mister de retten til å være foreldre pga dårlig norske mon tro,hvis Carl I Hagen får bestemme? Opphavet til denne dårlige norsken kommer jo fra idrettsutøvere,og det må skuffe Carl veldig siden dem er norske mener jeg......... Skrevet av Torill Erdal.