Viktig påminnelse til menn som ønsker ekte kjærlighet fra ei kvinne.

I dagens samfunn så snakkes det mye om at menn skal finne seg ei dame,men få snakker om at menn er ment til å vinne seg ei kvinne i ærefrykt og respekt for henne og at han skal elske henne som om hun er en del av seg selv,slik han steller og tar vare på sine egne behov kreves og at han behandler sin kvinne for at hun skal trives med han....
Har menn helt glemt hva dette betyr fordi at det er så lettvint å skaffe seg ei dame,enten for bare å ha det litt moro,eller for å få stilt begjæret sitt? 

Skrevet av Torill Erdal. www.torill.org
 
 
 

Ekte kjærlighet.

 

 

 

Tenk hvis mennesker kunne fortelle hverandre med glede hvor glade de er i hverandre mens de lever istedenfor å gråte og fortelle det i begravelsene til de som dem er glade i.Vent ikke med å si du er glad i noen mens de lever,det er da de får glede av ordene og klemmene og blomstene,ikke når de er døde og borte....... Skrevet av Torill Erdal.
 

 

Ta vare på live.....

Menn som sier de vil vinne en kvinnes hjerte,men som ikke kjemper for å vinne det,den mannen har ikke styrken som trengs for å bli trofast ved hennes side når hun trenger han mest........skrevet av Torill Erdal.
 

Nå og hele livet.

Takk for at du finns.