If you liked this, you can hit the Facebook and Twitter buttons to share it.

 

Barn kan dø av mangel på kjærlighet

34


Spedbarn er sterkt avhengige av stimulans – fysisk og psykisk kontakt. Dersom de ikke får nok kontakt og kjærlighet kan de bli alvorlig syke, og i verste fall dø.Barn trenger mer enn regelmessig mat, drikke og rene bleier.

At særlig spedbarn er sterkt avhengige av stimulans – fysisk og psykisk kontakt – vet vi blant annet fra en engelsk barnelege, dr. René Spitz, som under annen verdenskrig ble tilkalt til et sykehus i London der man hadde samlet en stor gruppe spedbarn hvis foreldre var blitt drept eller var forsvunnet på grunn av krigen.

Barna fikk regelmessig mat,drikke og rene bleier, men etter kort tid begynte flere av dem å vise tydelige tegn på apati. De ble sløve, tok ikke til seg næring, gikk ned i vekt og til slutt døde flere av barna. Først trodde man at det dreide seg om en epidemi eller et virus, men man kunne ikke finne noen sykdomskilde. Dr. Spitz kom frem til at barna rett og slett fikk for lite kontakt og kjærlighet – og at det kunne koste dem livet.


Bent Hougaard er barnepsykolog med lang erfaring. Han er også forfatter av boken “Curlingforeldre og servicebarn” utgitt på Gyldendal forlag.

Originally posted 2013-02-07 14:26:49.

CategoryArtikler, intervjuer og reportasjerBarneoppdragelseSiste nytt

Giftige ord.......

NÅR ORD BLIR SOM GIFT FOR ANDRE :

Eks oppdragelse: 
Moren kom hjem sliten fra jobb med fryktelig hodepine. Hun ønsket seg fred og ro, men datteren sang og hoppet lykkelig omkring. 
Morens hodepine ble sterkere å sterkere. 
TIl slutt mistet hun kontrollen og sa " TI stille, stemmen din er så stygg "
Datteren sang ikke noe mer , hun tok med seg di ordene. 
Var sikker på at stemmen hennes var stygg og ville plage alle som hørte dem. Hun sang aldri no mer , ble sjenert, til og med det å snakke med andre ble vanskelig for henne . ( utdrag fra anonym)

 

 
 
Midt i sykdom eller nød er Jesus også med alle som søker fred i hjertet.
 
Fred i hjertet kan jeg ha,føle ro i tidens jag.Hjertefred hver dag som går,midt i alt en fred jeg får........ Diktet av Torill Erdal.

 

 
 
Watch Uplifting Videos www.GodlySmiles.com 

God does not love you because you are awesome. He loves you unconditionally be He is awesome!!!

Diktet " Verdifull" er laget av Torill Erdal..................................................... .... Du er et menneske så verdifullt,som en juvel du er for Gud. Han som deg skapte fyllt av glede,slik at du kan bli Jesu brud. .........................................  Han er jo hos deg han deg leder,og former deg med vanlig hånd.Han følger med deg alle steder,han gir deg kjærlighetens ånd.
 

FRA TORILLS TANKEKROK...... : Å like mennesker er fritt valg,men å respektere mennesker er noe alle burde,og bli respektert er og noe alle burde ha krav på... = en bedre verden for alle med rettferdighet og menneskeverd. Skrevet av Torill Erdal.
 
 
”Jeg har et kjede med ekte perler og hver en perle er spesiell. De er forskjellige av form og farve, men passer sammen allikevel. Hver venn jeg har, er en sjelden gave -den ene er aldri den andre lik. Og derfor blir det et perlekjede, en vennekrets som er helt unik…”

Så godt det er å være en perle på denne snoren. En ekte, vakker og spesiell perle, som sammen med alle de andre perlene utgjør noe helt unikt.

Så godt det er å være annerledes – sammen 

Ukjent!

Barn er en gave og velsignelse større enn noe annet....ingen barn er gitt i gave til foreldre for å gies bort,de er ment til å bli tatt godt vare på av alle rundt seg......

Tenk om flere kunne se verdien i hvert enkelt menneske....

Ble gravid med trillinger,ble anbefalt av lege å abortere ene fosteret....

Et par i Hordaland som ble gravid med trillinger, skal ha blitt anbefalt av en norsk lege å ta abort på én av dem. Familien valgte å ikke gjøre det, og trillingfar Inge André Bakke, sier de aldri har angret.
– Legen anbefalte trillingabort - NRK – Norge
nrk.no
Et par i Hordaland som ble gravid med trillinger, skal ha blitt anbefalt av en norsk lege å ta abort på én av dem. Familien valgte å ikke gjøre det, og trillingfar Inge André Bakke, sier de aldri har angret.
 
 
 

 

 
Stat og samvittighet
aftenposten.no
For KrF er reservasjonsmuligheten en viktig sak, fordi den dreier seg om statens møte med enkeltmennesker og samvittighet.
Liker ·  ·  · for 2 minutter siden · 
  • Torill Menneskerettighet Erdal
     
 


Hvis abort- tall skal gå ned i Norge og ellers i verden så vil det hjelpe mye om menn tenkte seg mer om før de går til sengs med en dame.Hvis menn tenkte litt mere på konsekvenser av å ha sex så ville abort- talla gått kraftig ned i Norge......... Skrevet av Torill Erdal.