Til ettertanke.

Hva er galt med en god rådgiver?
Enhver stor statsleder omgir seg alltid med mange og gode rådgivere. En nikkedukke er ingen god rådgiver. 
De fleste av oss er glade for motforestillinger før vi tar alvorlige avgjørelser. Det kan jo hende at det er helt avgjørende ting vi har oversett. 

Hvorfor er det da så viktig at ingen kvinne må møte en eneste motforestillinge når hun er i ferd med å dømme sitt eget barn til døden?
 
  •  
    Rolf Sørli Mange kvinner angrer i årevis på aborter de skulle ønske de ikke hadde tatt...
 

Når menn eller kvinner skaper barn,men ikke mener noe med det,og dreper barnet fordi det ikke passer at barnet blir født,hva slags tankesett er det?

Ønsker en mor barnet sitt, er abort drap. Men ønsker hun det ikke, er det OK. Har barnet i mors liv kun ønskeverdi?
Lurte kjæresten til å ta abort - fikk 13 års fengsel - VG Nett om USA
vg.no
John Andrew Weldon (28) fra Florida hadde to kjærester. Da den ene ble gravid, lurte han i henne en abortpille.
Å forholde seg til lover og regler er lettest for mennesker hvis de blir forklart at det er en fornuftig grunn til at lover og regler blir til.Sånn er det og med barn og ungdom,de kan lettere respektere lover og regler hvis de blir forklart årsak til at lovene og reglene oppstår.....Snakk med dine barn og ungdommer dere som er foreldre,og dere vil merke at det skaper tillit og respekt fra den som blir forklart ting på en fornuftig måte...... Skrevet av Torill Erdal.
 

 

 

Familielykke.....

Kjøpe seg god samvittighet.

Barn blir ikke gladere av dyre merkeklær hvis foreldre kjøper seg god samvittighet gjennom å kjøpe dyre merkeklær til barna.. ........... Ordtak av Torill Erdal.

Familiens verdi,er den på vei til å viskes bort?

 

 

I Norge så tjener fosterforeldre grovt på å ha fosterbarn,mens foreldre blir drevet inn i fattigdom fordi samfunnet ikke legger til rette for biologiske foreldre .....Hva med å se verdien i foreldre/ barn og familien ? Og belønne familier for å bygge trygge hjem ?.....skrevet av Torill Erdal.
 
Det er 75 000 barnefattige i Norge - vi har møtt noen av dem - Voksne for Barn
www.vfb.no
Vi har møtt noen av de 75000 barna som vokser opp i fattigdom i Norge. De forteller om skam og utenforskap.
 

 

 

Babyens egentlige ønskeliste.. Kjære julenisse. Mamma har sendt ut ønskelisten min, men uten å spørre meg først. Ingen av de 15 tingene jeg ønsker meg mest står på hennes liste. 

Viktig....

Viktig leveregel for unge jenter / damer som er på vei til å velge seg livspartner: Menn som ikke klarer vise omsorg i det daglige vil ikke kunne gi rett nærhet i samliv ........skrevet av Torill Erdal.
 

ÆRLIGHET/ LØGN....... Ærlighet er grunnen til at ekteskap og relasjoner holder.I relasjoner der en av to lyver så vil løgnen skape ufred.Det er ikke nødvendig med mere enn en løgner i ekteskap for at det ender med skilsmisse.Noen løgnere vil ikke slutte med løgn og da blir relasjoner ødelagt pga løgn......løgnere bruker løgn som Herre i sitt liv og det dreper det gode som kunne bygges opp hvis løgnen ikke fantes i ekteskap som raseres.......det er ikke alltid to sider av ensak,men en side full av løgn som ødelegger for begge to og alle andre pårørende......,viktig å putte ting i rett skuff og kalle en spade for en spade,ikke skylde på den uskyldige part og la løgneren få god samvittighet for å være løgner.....viktig å vise forståelse for den som blir bedratt av løgneren og ikke nedlesset offeret med skyld som er ufortjent......viktig å skille mellom løgn og sannhet hvis noen skal ta stilling til hvem som er skyld i skilsmisser.............skrevet av Torill Erdal.