Glutenfritt og laktosefritt liv.

Mitt nye liv er nå gluten og laktosefritt liv .
For meg betyr det helse og liv.
Ingen leger har nok kunnskap så jeg er glad at jeg nå forstår hva som har gjort meg syk og har kunnet endret både kost og jeg har nå mye mere både energi og overskudd til alt som før tappet meg totalt for krefter.
Etter 30 år som syk pga mat så er det en rar,men god opplevelse å endelig ha mere livskvalitet.

Isjalgi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke alle smerter som stråler utover i benet er isjias. Isjialgi likner i stor grad på isjias med smerte i korsrygg og nedover i benet. Hovedforskjellen er at isjialgi ikke skyldes irritasjon av isjia nerven, men stammer fra muskler og skjelett i korsrygg og bekken.

Vanligste årsaker til isjialgi:
•Nedsatt funksjon i leddene i korsrygg og bekken
•Betente og/eller irriterte muskler og sener i rygg og setet
•Skader på mellomvirvelskivene

Sammenliknet med isjias kan isjialgismertene være noe mer diffuse og oppleves som mer murrende eller verkende. Det er heller ikke vanlig å oppleve svakheter eller lammelser i bena, ettersom nerven ikke er involvert.

Isjialgi forkommer langt oftere enn isjias, men har også et mye kortere sykdomsforløp og responderer bedre på behandling. Råd om forebygging og behandling er den samme som for isjias.

 
 

Løgnen som skaper mye sykdom.

Verdens største løgn som skaper mye sykdom = Å si at man ikke er syk eller sliter når virkeligheten er at man er syk eller sliter.Dette skaper mye kroniske syke mennesker over hele verden.Å fornekte dårlig helse gjør folk kronisk syke og mange får en sterk ensomhetsfølelse av det....... Lev ærlig både i sykdom og friskhet,det vil være med å gi mennesker et verdig liv og en verdig hverdag....... Ærlighet i sin livssituasjon er starten til en sunn sjel i en sunn kropp...... Skrevet av Torill Erdal.
 

Frukt er Guds gave til mennesker....... Hentet fra bilder hos JJsHouse.com.

Forståelse er beste medisin for kroniske smerter.

D- vitamin for alle.

Mangel på vitamin-d kan være grunnen til at du føler deg sliten, trett og deprimert!
Sliten og litt deppa?
healthy-247.com
Inntak av vitamin-d er viktig, spesielt om vinteren.
 
 
 

Helse handler om mere enn diagnoser.....

De som får den beste pensjonisttilværelsen er de menneskene som hele tiden mens de jobbet også så verdien i ting som holder ånd,sjel og legeme i balanse,familie,venner,og alle verdier som har med indre verdier å gjøre.De som kun bygger livet sitt på suksess og penger vil få seg nedtur som pensjonist.....bygg ditt liv og verdier på ting som ikke kan avsluttes som pensjonist,men som varer inn i både alderdom og i evigheten....skrevet av Torill Erdal.
 

Viktig for helsa:

ORD OM TILGIVELSE...... Tilgivelse betyr ikke å tillate andre å gjøre mere vondt mot deg.Tilgivelse betyr ikke å godta flere nederlag fra den som sårer deg.Tilgivelse betyr ikke å gå videre sammen med en person du ikke kan utsette deg for samvær med.( noen ganger er det direktefarlig å leve videre med den som ødela livet ditt) Tilgivelse betyr ikke å la seg ydmyke videre av samme person som såret og ydmyket deg...... Tilgivelse er noe som skjer i menneskers indre ene og alene fordi at mennesker ikke vil la det vonde få lov å ha makt i livet.Tilgivelse er noe som skjer i et menneskes hjerte fordi det vil gå videre i livet og løsrive seg fra alt som såret og stengte for et åpent liv.Tilgivelse handler ikke om bud og krav,men om å frigjøre seg fra å la andre ha makt over ens eget liv med å såre.Tilgivelse er en frukt av å leve åpent med Gud og mennesker.Tilgivelse handler om å skille mellom å ikke tillate mere vondt og det å si stopp til å la vonde opplevelse ha makt over hele livet og tvilen til personer som såret. Tilgivelse gis en person av fri vilje og ikke av tvang,som sagt,ikke for å skulle gå videre med personen,men for selv å frigjøre seg det vonde som stenger for en åpen himmel.....med et ærlig hjerte så kan mennesker tilgi selv om de må gå videre alene og ikke sammen med den som såret,tilgivelse kan medføre at mennesker må gå videre fri fra personen de tilgav,og det er noen ganger helt nødvendig for både den som tilgav og for den som blir tilgitt..for tilgivelse har ingenting med fellesskap med en person å gjøre,men det handler om et åpent hjerte på tross av å ha blitt såret,hjertet løsrives seg fra å gå rundt med nag til en annen person uavhengig av tidligere vonde opplevelser med en person............ Skrevet av Torill Erdal.
 

Matallergi....

MATALLERGI.......Mange mennesker sliter med at de legger på seg.Ikke alltid har vekt med at folk spiser usunt,men noen ganger kan kroppen være allergisk overfor sunne ting som er normalt å spise og kroppen kommer i ubalanse ,noe som igjen kan føre til økt vekt fordi kroppen ikke klarer å holde den normale balansen ...... Du som har prøvet alt for å gå ned i vekt,tenk over om du kanskje er allergisk for visse matvarer eller melk som kan gi kroppen feil balanse.Prøv å lytte til hva kroppen prøver å fortelle med sine reaksjoner på diverse matvarer og tenk over når kroppen reagerer positivt og negativt på inntaket av " normal " mat og drikke.Selv om andre tåler " normal " mat så kan det være at kroppen din blir syk av ting som vanligvis er sunt å spise og drikke.Lytt til hva kroppen din forsøker å fortelle deg og husk at ikke all matallergi blir synlig med tester.Man kan være allergisk mot ting på tross av at ikke noe slår ut på allergitester........Skrevet av Torill Erdal.