Menneskerettigheter burde gjelde flere enn terrorister?

Krekar-saken viser svakt tryggheten-system i Norge.

 

Siden flertallet i Stortinget er villig til å sette hele Norges befolkning i fare for å ivareta terrorister,vil det si at de rett og slett er villig til å sette Norges befolkning i en situasjon der våre menneskerettigheter blir ignorert?
Jeg trodde at menneskerettigheter i et land var at enhver innbygger skulle kunne ha trygghet fra øverste hold?
Det er tydeligvis ikke slik pga Norsk lov og nå hørte jeg nettopp Lysbakken sa at Krekar ikke kan sendes ut fordi menneskerettighetene skal beskytte han.
Og han har Stortinget med seg bygget på Norsk lov.

Dette blir utrolig skremmende å få et innblikk i hvor langt Stortinget er villig til å gå for å krenke det Norske folks menneskerettigheter.
Dette har nå blitt veldig tydelig og klart for meg at det Norske folk ikke har rett på menneskerettigheter i sitt eget land og dette er følger av årene tidligere hvor Arbeiderpartiet satt og styrte og laget lover som overhode ikke setter våre menneskerettigheter i fokus,men terrorister får all mulig støtte til å bli beskyttet og ha politisk Norsk støtte og menneskerettigheter .

FrP ,Siv Jenssen og Per Sandberg har vært tydelige på at det er på høy tid med endring så terrorister/ voldelige kan settes i forvaring og evnt sendes ut av landet hvis dem er til fare for rikets sikkerhet ,noe jeg og støtter fullt ut at dette er det minste vi burde kunne forvente for å ivareta hele Norges befolknings trygghet og menneskerettigheter.

Skrevet av Torill Menneskerettighet Erdal......