Viktig info.

BREV TIL TV2 OM BRUKEN AV SØTNINGSMIDLER I MAT OG DRIKKE.

TIL 
TV2 ,
Nøstegaten 72
Postboks 7222
5020 Bergen
 

Jeg pleier av og til å se på nyheter på bl.a TV2 når jeg spiser middag  , noe jeg gjorde for ca. en time siden.
Jeg så på en samtale med programleder og to kostholdseksperter som snakket om søtningsstoffer i bruk og andre matvarer, hvorved begge to var enige om at det var kun skadelig i store mengder og at man ikke burde innta mere enn 4 liter coca-cola pr. dag og at de hadde en blind tro på helsemuyndighetene som menta at dette tok kroppen seg av og giftstoffene ble absorbert over tid.
Jeg må innrømme at jeg fikk totalt hakeslepp da jeg hørte dette .
Jeg sitere fra en artikkel fra nettstedet www.innsyn.com.

Et av menneskets fremste primærbehov — mat — er i dag et lukrativt marked for kjemikalieprodusentene. Det vrimler med kjemiske tilsetningsstoffer i nær sagt alle typer emballerte matvarer. Et av disse tilsetningsstoffene er søtningsmidlet Aspartam, som det er stilt mange spørsmål ved.
I helsebladet iForm

Det kunstige søtningsmidlet Aspartam var engang klassifisert som et biologisk våpen, men er nå rikt representert i dagligvareforretningene i utallige «light-drikker» og andre «matvarer»
(4/2004) stiller en leser bl.a. dette spørsmålet: «. . .så jeg drikker Cola light i store mengder. Er det virkelig ikke fetende? Er det usunt for kroppen på andre måter?»
Og ernæringseksperten til iForm svarer: «. . .Cola light er søtet med Aspartam. Det er et veldokumentert søtningsmiddel uten bivirkninger, så du kan trygt drikke cola light. . .»
Men i E-nummerboken (Orion forlag AS, 2001), finner vi disse opplysningene på side 359–360 om tilsetningsstoffet E-951, Aspartam: «Kan stoffet ha helseskadelige virkninger: Ja.
. . .Det finnes også informasjon om at Aspartam kan gi hjerneskader hos spedbarn. . . .Det er ifølge beskrivelser påvist at stoffet skader hjernecellene og kan fremkalle hjernesvulster hos forsøksdyr. Det er dessuten fremmet teorier om at Aspartam kan være en utløsende faktor til epileptiske anfall. . . .Videre er det viktig å legge merke til at de personer som drikker mye light-brus, får i seg ganske store mengder av dette skadelige stoffet. . .

.
Ethvert stoff som gir den minste mistanke om skadelige virkninger, enten dette er på spedbarn eller andre, bør forbys. Det er ingen mening i at forbrukeren skal, uten egentlig å få vite det, få i seg slike stoffer. Ved forespørsel og ellers vil vi på det sterkeste anbefale at produkter som inneholder denne type tilsetningsstoff, absolutt ikke kjøpes. Produkter som inneholder Aspartam, må ikke gis til barn! Uthevelser i original).» Dette er konklusjonen til E-nummerboken mht. til E-951, Aspartam, som ellers skilter med det velklingende navnet L-asparti-L-fenylalanin metylester, og bærer den kjemiske formelen C14H18O5N2. Dette stoffet finner man i forskjellige light-brus, sukkerfrie leskedrikker, tyggegummi, syltetøy, halspastiller etc. etc. Se på varedeklarasjonen og styr unna disse produktene hvis du er interessert i å bevare din helse!
Nervegift


Ifølge medisinske eksperter som har forsket på Aspartam er stoffet rett og slett en nervegift (nevrotoksin) som paraderer som søtningsmiddel. Det inneholder 50% av aminosyren fenylalanin. Dette stoffet er i isolert form en nervegift som går rett til hjernen, der det senker anfalls-terskelen og utarmer det kjemiske stoffet serotonin. Når serotonin-nivået synker, framkalles maniske depresjoner, humørsvingninger, angst, selvmordstendenser, paniske anfall, paranoia, hallusinasjoner etc. Dette er ikke grepet ut av løse luften; det er dokumentert og beskrevet i tunge medisinske verker som f.eks. Aspartame Disease: An Ignored Epidemic av dr. H.J. Roberts, en diabetes-spesialist. Ved temperaturer over +30C — godt under kroppstemperaturen på +37C — frigjør Aspartam til blodstrømmen ett molekyl metanol (tresprit) for hvert aspartammolekyl som brytes ned. Denne trespriten oksyderes videre til formaldehyd (formalin), et stoff som brukes til å konservere zoologiske preparater.
Trocho-undersøkelsen i 1998 viste at formaldehyden som dannes fra den frie metanolen i Aspartam akkumuleres i cellene og gjør skade på arvestoffet DNA, og at skaden er størst i leveren. Diabetes-spesialisten Dr. H.J. Roberts, MD, F.A.C.P, F.C.C.P., har forsket på Aspartam. På grunnlag av disse undersøkelsene skrev han boken Aspartame Disease: An Ignored Epidemic (2001), et veldokumentert verk på over 1000 "sider":http://www.innsyn.com/artikler/helse/item/75-aspartam-den-sote-gift

Jeg vedlegger en video om dette farlige "tilsetningsstoffet":http://www.youtube.com/watch?v=DbcDSVrttpY

Med vennlig hilsen 

May-Harriet Seppola
Åsgårdveien 167
1580 Mysen.
Løgner om GMO

Vi må boikotte alle varer fra Monsanto , detet skader vår jord, ødellegger dyr og menensker og skal ødelegge skaperverket.

Viktig info til ungdom fra en med erfaring.

PÅ SCENEN. Hans Petter Martinsen hentet opp Viktor Sandholt Rogstad (13) og Thomas Nossum (13) på scenen.
1
 av 
2

– Narko ødelegger livet ditt

 9803  11  3 Google +5 Comments Kommentarer Print Skriv ut
Av Anita Hanken
anita@eub.no | 976 69 046
Publisert: 11.11.13 06:00

 
EIDSVOLL. Tidligere torpedo og rusmisbruker Hans Petter Martinsen med knallhard advarsel til ungdommene.

Ungdommene fra Vilberg ungdomsskole fikk et foredrag de trolig aldri vil glemme.
 
– Det vanskeligste med å holde dette foredraget er at det alltid er noen i salen som er berørt av narkotika. Sånn er det. Men jeg må bare redde dere, sier Hans Petter Martinsen.

TOK PAUSE PÅ GANGEN
Vi sitter i Panorama onsdag formiddag. Elever på åttende trinn ved Vilberg ungdomsskole er invitert for å høre et viktig budskap. De neste to timene tar Martinsen med ungdommene inn i narkotikaens verden med dop, vold, prostitusjon og torpedovirksomhet.
 
– Hvem som helst kan bli narkoman. Jeg skulle aldri bli som dem, men jeg ble det, sier han.
 
Martinsen sparer ikke på stemmen da han forteller ungdommene hvorfor narkotika er farlig. Flere i salen tar til tårene, og noen må også ta en pause på gangen.
 
– Det går ikke bra å bare «prøve». Det går svært dårlig. I dag fins det narkotika overalt. Og du kommer til å bli tilbudt det før eller senere. Men det fins ingen lykkelige narkomane. Hvordan det går med deg, avhenger av hva du har bestemt deg for når du går ut døra her i dag, sier Martinsen.
 
Underveis i foredraget blir Viktor Sandholt Rogstad (13) og Thomas Nossum (13) hentet opp på scenen. Martinsen illustrerer narkotikaens virkning ved å surre en sytråd rundt armen til Rogstad.
 
– Det var faktisk ganske vondt. Men det var også litt morsomt, og helt greit å komme opp på scenen. Foredraget hans var veldig bra. Jeg visste ikke at narkotika kunne ødelegge så mye, sier Rogstad til EUB etterpå.
 
Les også: 13-åring narko-tatt

MISTET ALT
Hans Petter Martinsen var en av verdens beste boksere, hadde kone og barn, eget firma og levde et lykkelig liv da han 30 år gammel tok et feil valg. En sen kveld i Oslo ble han tilbudt narkotika, og sa ja.
 
Deretter fulgte ti år med rusmisbruk. Han mistet familien, ungene, firmaet, karrieren og seg selv. I en årrekke var han fryktet som byens verste torpedo.
 
Vendepunktet kom for tolv år siden.
 
– Jesus hjalp meg med det jeg ikke klarte med egen kraft. Han holdt sin hånd over meg, slik at jeg kan stå her og prate med dere i dag. Men jeg har verken blitt religiøs eller fordømmende, og vil ikke prakke det på noen, sier han.
 
I dag trenger han verken narkotika eller alkohol for å kjenne glede.
 
– Nå er jeg glad hele tiden. Og jeg skal bruke resten av livet til å gjøre gode ting, sa Martinsen.
 
Eier av Brio Eidsvoll, Øystein Hoel Andersen, tok initiativ og finansierte foredraget.
 
– Det koster så lite, og betyr så mye. Hvis dette kan hjelpe bare én, så er det verdt det. Vi satser på å få til det samme neste år, sier han.

- See more at: http://www.eub.no/article/20131111/ARTICLE/131119993#sthash.xpRU9KEW.JN9D1SVq.dpuf

.............................................................  Alt man vet har man og ansvar for å behandle på en ansvarsfull og voksen måte som voksne.. Alt man ikke vet kan man ikke ta noe ansvar for...... Skrevet av Torill Erdal.

 

Svindel.

For å kunne oppfylle kravene til å være en faktura,
 må giroen inneholde ordet faktura, ha et fakturanummer, fakturadato, kundenummer og betalingsfrist.

For å kunne oppfylle kravene til å være en faktura, må giroen inneholde ordet faktura, ha et fakturanummer, fakturadato, kundenummer og betalingsfrist.

– Jeg mener dette er et svindelforsøk

– Vurderer å sende torpedo etter den ansvarlige.

Buvik-firmaet Da-Tel mottok nylig denne fakturaen. Den havner i søppelbøtta.

– Jeg mener det er forsøk på svindel. Det ser ut som en faktura. Det eneste som mangler er fakturanummeret, sier Even Lefstad, daglig leder i Da-Tel.

Det såkalte kampanjetilbudet fra katalogselskapet Half N Half Media til bedrifter er til forveksling lik en vanlig regning. Men formelt sett står ikke ordet «faktura» på arket. Derfor er det ingen faktura, og dermed er det ikke fakturasvindel etter markedsføringsloven.

– Denne fakturaen blir etter all sannsynlighet lagt sammen med andre regninger når bedrifter mottar den. Det er lett at den blir betalt. Jeg blir så forbannet, sier Lefstad.

Tjenesten Da-Tel i dette tilfelle skulle betale for, var en oppføring i bedriftskatalogen DinOpplysning.no. En tjeneste de aldri har bestilt eller bedt om å etablere.

Lefstad sier at fakturaen går rett i søpla. Han har også forsøkt å ringe telefonnummeret som står på «regninga», men ikke lyktes å komme i kontakt med avsenderen.

– Akter du å gjøre noe mer?

– Jeg vurderer å sende torpedo etter den som er ansvarlig for det jeg mener er et svindelforsøk, humrer Lefstad, som oppfordrer andre næringslivsaktører å følge med på hva som kommer i posten.

Daglig leder i Half N Half Media, Thomas Hellesnes, sier til Bergens Tidende at «vi sender ut en helt lovlig kampanje og konstaterer at bedriftene ved gjennomlesning oppfattet dette som det tilbudet det er. Vi har tatt avstand fra telefonsalg, og kontakter potensielle kunder kun ved å sende dem et kampanjetilbud utformet på en giroblankett».

I 2011 bokførte Hellenes ifølge nettstedet hegnar.no inntekter på 1,9 millioner kroner gjennom sitt selskap Half N Half Media, som står i mottagerfeltet på fakturaen.

– Vi mottok en lik faktura for ett år siden også. Nå er det tydeligvis en ny runde, sier Lefstad, som advarer andre mot «å bli lurt».

 
 
Det man ikke vet har man ikke vondt av og heller ikke noe ansvar for,men det man vet har man og ansvar for å behandle på rett måte.Skrevet av Torill Erdal.
 

Viktig å være klar over ....

 
Linda (18) ble hjerneskadet etter puppeoperasjon - TV2.no
tv2.no
Kan verken stå, gå eller prate etter at hun la seg under kniven.
Liker ·  ·  · for 22 minutter siden · 
  •  
     
 
 

Kidnapping eller en måte å redde barn hvis det er frykt for en voldelig ekteskap?

Det er egentlig farlig for utlendinger som bor i Norge å få barn med norske ektefeller for hvis de etter de er gift opplever vold i forholdet og vil redde barna og seg selv og tar med seg barna hjem til familien i utlandet så får dem skyld for å være kidnappere.Hvis en ektefelle som er norsk og som bor i Norge rømmer huset med barna pga voldelig ektefelle så vil jeg ikke kalle det kidnapping ,men en redningsaksjon......ofte skjer det at ektefeller som er utlendinger opplever vold fra ektefelle,er det da så rart at dem rømmer bort fra vold og trusler for å beskytte barna,,,er det kidnapping av egne barn ? Den voldelige kan da få ektefellen straffet og bli sittende med barna og fortsette være voldelig uten at da noen verner barna lenger,fordi den utenlandske ektefellen er stengt fra å kunne ha barna fordi han/ hun blir beskyldt for å være en kidnapper......mitt råd til utlendinger er at : ikke få barn med norske menn/ kvinner for du kan en dag bli beskyldt for å bli en kidnapper ....... Skrevet av Torill Erdal.
 
SVINDLERE ER AKTIVE OG SLUE SOM REVER:
Svindlere er svært aktive på så mange måter i den nye tidsalderen vi lever i.....viktig å lære seg nye livskoder som kan avsløre og hjelpe enhver til å ikke bli offer for svindlere.Alle kan bli et offer for en svindler.Viktig å kunne litt om hvordan svindlere tenker,da står man mere rustet mot å bli et offer......skrevet av Torill Erdal.
 

Viktig info hvis du går på Arbeidsavklaring...

 

VIKTIG INFO TIL SYKE SOM GÅR PÅ ARBEIDSAVKLARING......... Fastleger hjelper ikke pasienter som er syke og som samtidig har Arbeidsavklaring..Fastleger brukes av NAV som en brikke i NAV sin innbilning at alle mennesker er friske....Hvor mange fastleger lar seg bestikkelser for å skrive falske legeærklæringer for å tilfredsstille NAV og kaller syke mennesker for friske for å tilfredsstille NAV ? Hvor mange Fastleger går bak sine pasienters rygg for å tilfredsstille NAV ? ....... Skrevet av Torill Erdal.
Liker ·  · 
 
 

 

ADVARSEL...........FARER VED NETTDATING GJENNOM NETTDATINGSTJENESTEN MATCH.COM og andre NETTDATINGSTJENESTER................................................... En dame er søkende etter kjærlighet og oppdager nettdatingtjenesten Match.com og hun får kontakt med en mann som hun får lyst til å møte,og mannen er svært til gentleman,spanderer middag og er kjempehyggelig og forholdet og tilliten øker,,men etter 8 dager så begynner han å kontrollere mobilen hennes og utviser mye sjalusi så fort hun er opptatt av annet enn han og hun er mekler så hun må følge opp de kontaktene hun har gjennom jobben sin,noe han ikke liker....Denne 8.dag av forholdet bestemmer hun seg for å avslutte forholdet fra hennes side og slik blir det.........Det går tre mnd og en kveld hun kommer hjem og parkerer i garasjen så venter han der med en stor kjøttkniv ,så han angriper henne og stikker henne 10 ganger i kropp og hode og hals og ansikt og siste gangen stikker han kniven inn i kroppen hennes så brekker kniven og siden han ikke kan stikke henne mer så begynner han å stå og tråkke med all tyngde på ansiktet hennes....Kvinnen overlever på mirakuløst vis ,men nettdatingen ble årsak til et møte med en drapsmann,for samme mann gikk bort og drepte sin x-kjæreste etter drapsforsøket på denne damen som her fortelles om... ..Og denne drapsmannen fikk 80 års fengselsdom ,men sonet kun en tid for så å ta selvmord'.................del gjerne videre......husk at på Internett finnes både drapsmenn og sexualforbrytere og de elsker steder som nettdating hvor de kan håndplukke sitt neste offer,pass på så ikke du blir neste offer for behandling ........del videre...........Denne advarselen er opprettet av Torill Menneskerettigheter Erdal.
 

De har mye til felles egentlig.......se på uttrykket deres.....

Seniorrådgiver på NAV uttaler :

 

Er du utslitt fysisk eller psykisk, har du krav på uføretrygd slik at du kan slutte å jobbe.
Før du kommer så langt bør du sjekke om du er i faresonen. Ikke jobb til du stuper.
– Det finnes ikke noe fasitsvar på hvilke sykdommer som hindrer deg fra å være yrkesaktiv, sier seniorrådgiver i Navs avdeling for arbeid og aktivitet, Bjørn Gustum.
Uføretrygd hvis inntektsevnen er halvert
Det er Nav som bestemmer hvem som har krav på uføretrygd, og alle som søker skal vurderes individuelt. Hovedregelen er at dersom inntektsevnen din er mer enn halvert på grunn av sykdom, skade eller lyte, har du krav på uføretrygd.
Inntektsevne henger sammen med uføregrad, men er ikke det samme som invaliditetsgrad. Blir du delvis invalidisert etter en arbeidsulykke eller som følge av arbeidsmiljøet ditt, har du krav på yrkesskadeerstatning.