12 Et ondsinnet menneske, en ugjerningsmann,
er den som går omkring med falsk tunge,

13 som sender hånlige blikk med øynene,
skraper med foten

og gjør tegn med fingrene.

14 Med svik i hjertet tenker han ut ondt,
alltid sår han splid.

15 Derfor kommer ulykken brått over ham,
                              med ett blir han knust og kan ikke leges.                                                                                                                                                                                                                                                                                         
ET RYKTE: Et rykte sier ikke noe om personen rykte handler om,men det sier ofte mye om personen som ryktet kom fra......                                                                       Ordtak av Torill Erdal.....................................
ET RYKTE:    Et rykte sier ikke noe om personen rykte handler om,men det sier ofte mye om personen som ryktet kom fra......Ordtak laget av Torill Erdal.
Tor T Torills TANKEKROK.......... Da jeg var totalt nedpsyket av psykopaten jeg var gift med så påsto han at det var bare for meg å tilgi.... Da jeg var i menigheten og mye urett skjedde der så påsto pastoren at det var bare for meg å tilgi alt,men sannheten vet jeg nå er at : Ingen psykopat skal noen gang mere få prøve å innbille meg mer at krig skjer pga at folk ikke tilgir andre ,nei sannheten er at : Krig skjer ikke pga at mennesker ikke tilgir ,men pga at mennesker utgir seg for å være andre enn de egentlig er............. Hvis folk sto sammen og var ekte så hadde det ikke vært krig i verden,så legg aldri skylden på uskyldige som lider for at dem ikke tilgir,de er verdensmestere på å tilgi,men innse at det er alle de falske menneskene som skaper krig og ufred over hele verden......... Skrevet av Torill Erdal.
Torill Menneskerettighet Erdals bilde.
Torills TANKEKROK.......... Da jeg var totalt nedpsyket av psykopaten jeg var gift med så påsto han at det var bare for meg å tilgi.... Da jeg var i menigheten og mye urett skjedde der så påsto pastoren at det var bare for meg å tilgi alt,men sannheten vet jeg nå er at : Ingen psykopat skal noen gang mere få prøve å innbille meg mer at krig skjer pga at folk ikke tilgir andre ,nei sannheten er at : Krig skjer ikke pga at mennesker ikke tilgir ,men pga at mennesker utgir seg for å være andre enn de egentlig er............. Hvis folk sto sammen og var ekte så hadde det ikke vært krig i verden,så legg aldri skylden på uskyldige som lider for at dem ikke tilgir,de er verdensmestere på å tilgi,men innse at det er alle de falske menneskene som skaper krig og ufred over hele verden......... Skrevet av Torill Erdal. Torill Menneskerettighet Erdals bilde.
Torill Menneskerettighet Erdals bilde.
Torill Menneskerettighet Erdals bilde.
LØGN ER VERDENS VERSTE DRIVKRAFT............................... Drivkraften til psykopaten er LØGN.Drivkraften til alkoholikernes er LØGN.Drivkraften til narkomane er LØGN.DRivkraften til kleptomane er LØGN.Drivkraften til pedofile er LØGN.Drivkraften til terrorister er LØGN.... Tekst av Torill Erdal.
Liker ·  ·  · for noen sekunder siden · 
Ordspråkene 29 v 22- 27:

En bråsint mann volder strid og trette ,den som er hissig gjør mye ondt.
Hovmod fører mennesker til fall,men den ydmyke vinner ære.

Den som deler med tyver hater sitt liv,
Han hører forbannelsen ,men sier ikke fra.

Den som frykter mennesker setter feller for seg selv,
men den som stoler på Herren er trygg.

Mange søker herskerens gunst ,
men mennesker får sin rett fra Herren.

De rettskafne avskyr den som gjør urett,
De gudløse avskyr den som lever rett.... .