Selvgod eller god fordi Gud står bak?

 

 

 

 

 

 

 

 

Torill Erdal skriver :
Mennesker som hele livet lever beskyttet fra å oppleve tragedier har lett for å heve seg over andre.
Hvorfor er det sånn når ingen egentlig har noe å rose seg av i seg selv?
Selvgode mennesker forstår ofte ikke den som sliter,men den som sliter forstår ofte andre som sliter.
Alle kommer nakne til verden og alle dør ut av verden og i mellom dette så har mennesker forskjellig utgangspunkt,men det er kun en som står bak den enkeltes eksistens,og det er Gud som skaper hvert enkelt menneske.

Ingen burde føle seg bedre enn andre.
Ingen burde føle seg verre enn andre .
For husk,alle har vi den samme Gud som skaper oss.
Han kan vi rose,men ingen burde ta ære av å være perfekte for den som tenker sånn,husk at perfekte blir ingen før evnt mennesker kommer til himlen,
Og det er ingen selvfølge å komme til himlen etter døden,nei det er et sted mennesker kommer av nåde og fordi dem ikke fornekter Gud og hans eksistens.

Johannes 3.16 er et vers som kan vise vei til himlen for den som ønsker bli med på veien til himlen.

For så høyt har Gud elsket verden at han Gav sin sønn,Den enbårne ,for at hver den som tror på ham ikke skal fortapes ,men ha evig liv,den som tror på hans navn.

Et barns tillit.

 

 

 

 

 

Når et barn kommer til deg med åpne armer og åpen tillit så vit at det er fordi du er et forbilde for det lille barnet.Ta vare på et barns tillit og vit at det er en av de viktigste oppgaver vi kan ha som Foreldre,Tanter,onkler,besteforeldre ja alt som gir oss mulighet til å være et forbilde for barn.Et barn åpner sine armer for den som det har tillit til....Et barn stiller ikke spørsmål om du har bra jobb eller om du tjener bra med penger.Nei,det åpner sine armer for deg i ren tillit til deg akkurat slik du er fordi det trenger din omsorg og kjærlighet.Vit at hver gang et barn åpner armene sine for deg så er det en påminnelse om at barnet trenger å vite at det er elsket og voksne kan fylle barnet med disse dyrebare verdiene som omsorg og kjærlighet er i dagens samfunn.Ta vare på et barns tillit med å møte det med åpne armer og vit at hver gang barnet har tillit til deg og du gjensvarer tilliten med å gi omsorg og kjærlighet så vil barnet vokse til å bli et helt menneske fullt av ønske om å gi andre den samme kjærlighet og omsorg.Dette er så viktig i en verden full av så mye ondskap og egoisme som finnes rundt oss nå for tiden.La oss som voksne være gode eksempler for barna og ta vare på et barns tillit hver gang dem åpner sine armer for deg.Vit at de stundene er mere verdifulle enn mye annet i denne verden.Et barns tillit går fra ditt hjerte til barnets hjerte og den tilliten kan aldri betales med penger men kun fordi hjerteforholdet finnes mellom den voksne og barnet..Ta vare på den tilliten som en kostbar skatt i ditt hjerte.......foto og tekst av Torill Erdal.....

 

Om egoistiske bønner.

 

Torill Erdal skriver ang bønn:
Jeg tror Jesus har stor jobb med å overhøre mange egoistiske bønner som folk ber.... 

 

 

 

 
 

Når mennesker er plageånder.

Vennskap/ ekteskap er en fin ting så lenge ikke man oppdager at man er venn med eller gift med maktperson.....
Maktpersoner er det samme som plageånder...

Hva kalles da plutselig vennskapet / ekteskapet ? 
Jo,plutselig blir vennskap/ ekteskap isteden et falskt skap og et fangenskap....
Skrevet av Torill Erdal.
 
 

Gud er god ,men han unnlater ikke å straffe bevisst ondskap og synd.

GUD ER GOD,MEN OG EN FORTÆRENDE ILD OVER ALL BEVISST SYND.
Mennesker er så opptatt av å si at Gud er god,og ja,det er han så absolutt,men mange tar bare med dette også vil de ikke innse helheten at Gud er god og Gud er kjærlighet,men og en fortærende ild over all bevisst ondskap og bevisst synd som mennesker bare unnskylder.
Gud er en god Gud,men han unnlater ikke å straffe den som ikke vil la være å ødelegge andre mennesker,og all Guds skapning.
Det er så lettvint i dag å si at Gud er god,viktig å ikke glemme hvordan Gud virkelig er,For han er sannhet og rettferdighet,og ethvert rettferdig og sant menneske vil det gå vel med...... 
Tekst og bilde er skrevet og designet av Torill Erdal....... 
Torill Erdal design....... www.torilla.org
 

Viktig påminnelse for menn som ønsker ekte kjærlighet fra kvinne.

I dagens samfunn så snakkes det mye om at menn skal finne seg ei dame,men få snakker om at menn er ment til å vinne seg ei kvinne i ærefrykt og respekt for henne og at han skal elske henne som om hun er en del av seg selv,slik han steller og tar vare på sine egne behov kreves og at han behandler sin kvinne for at hun skal trives med han....
Har menn helt glemt hva dette betyr fordi at det er så lettvint å skaffe seg ei dame,enten for bare å ha det litt moro,eller for å få stilt begjæret sitt? 

Skrevet av Torill Erdal. www.torill.org
 
 
 

Takk for at du svarte,kjære Jesus.

Lyset er sterkere enn mørket,men mørket hersker i verden.

KUN LYSET KAN BRYTE MØRKETS KREFTER. 
Mennesker kan være fulle av hat,og svært ondskapsfulle,men den mest hatefulle jeg vet om er Djevelen ,og de som tjener han,de fyller seg med hatet Djevelen sprer om seg med , for han vil helst ikke være alene om å hate,han satser alt på å spre hat slik at flest mulig ødelegges av det gjennom at mennesker fyller seg med alt ondt som han er sammensatt av...... 
Han bruker alle midler han kan for å spre urett på så mange måter......
Kun Lyset kan bryte mørkets makt,ingenting annet.....
Skrevet av Torill Erdal.. Torill Erdal design. www.torilla.org

Ord om omtanke.

Omtanke er mye mere enn mat og praktisk hjelp.Det handler om hjertelighet mellom mennesker..... Omtanke er et hjertelig møte mellom hjerter.....Alle mennesker trenger omtanke for å kunne trives å vokse både innvendig og i det ytre....... Skrevet av Torill Erdal.

 

Men need to learn how to take care of girls more than he care about CARS.

 

 
Boys need to learn How to treated girls,but some men treated CARS more carefully than he treated a girl....Boys dream about to be men someday and do great things,they love CARS from they are babyes,What if men learn to treated a girl more careful than a car,take CARE OF her more than take CARE OF a CARE and love a girl more than he love about CARS......That would be a responsible man........
 
 

Ord om rettferdighet.

Hvis jeg måtte velge så ville jeg heller dø ung som rettferdig enn å leve som en svindler og bedrager er langt liv..... Så viktig er rettferdighet for meg........ Skrevet av Torill Erdal.

 

 

 

 

Gi ikke opp.

Å gi opp når livet blir tøft betyr at du ikke får se hvor bra det egentlig kan gå hvis ikke du gir opp å tro på en bedre fremtid...... Skrevet av Torill Erdal.

Ekte venner.

Ikke lur på hvem som er ekte venner,det er egentlig ganske enkelt.De skryter ikke at de er dine venner,men de viser det på en ekte måte........

 

 

Viktige ord om tabber.

ORD OM TABBER.Tabber skjer for at mennesker skal lære av dem... De som lærer av tabber og som erkjenner at det var en tabbe tåler å se tilbake på det som en viktig lærdom for fremtiden.Da blir til og med en tabbe noe man kan bli bedre av i fremtiden,og hvorfor skal man da frykte å se tilbake på tabben hvis det kan gjøre deg sterkere og mere vis i fremtiden........ Skrevet av Torill Erdal.
 

Kampen mellom godt og vondt.

 
En kveld satt en gammel indianer og snakket med sitt barnebarn. Han fortalte ham om en kamp som foregår inne i oss mennesker.

Han sa, «Gutten min, det foregår en kamp mellom to ulver inni oss alle.»

«Den ene ulven er ond. Den representerer sinne, misunnelse, sjalusi, anger, grådighet, arroganse, selvmedlidenhet, skyld, bitterhet, mindreverdighet, løgner, falsk stolthet og ego.»

«Den andre ulven er er god. Den representerer glede, fred, kjærlighet, håp, ro, ydmykhet, godhet, velvilje, empati, generøsitet, sannhet, medlidenhet og tro.»

Barnebarnet tenkte på dette i noen minutter før han spurte bestefaren «Hvilken av ulvene vinner kampen?»

Den gamle indianeren så alvorlig på barnebarnet og svarte, «Den du mater…».                                                                                                                           --------------------------------------------------------------

Et menneskebarn.

Barn som blir skapt i mors mage er unikt hvert eneste lite menneskebarn..... Skrevet av Torill Erdal.

 

Om ærlighet..

Dette er mitt ønske for alle.
.Husk at veien til velsignelse og fred er ærlighet...
All velsignelse og fred vokser og gror der ærlighet bor.
Enhver tragedie starter med litt løgn som etterhvert rammer hardt ...
Vær ærlig i stort og smått så vil livet gjennom alt gi deg noe godt...
Skrevet av Torill Erdal.

---------------------------------------------------------------- Norge burde være et fredelig land..

 Norge burde være et fredelig land,men lovløsheten har blitt stor i Norge nå i 2013 og mine tanker rundt dette gir meg trang til å uttrykke at ethvert mennesker er verdifullt,ingen har rett til å ta noens liv,eller føre noen inn i døden gjennom mishandling eller mobbing eller plutselig overfall på gata...

MENNESKER ER AV KJØTT OG BLOD ,MED FØLELSER OG FORTJENER BLI BEHANDLET MED RESPEKT.................................................. "Mennesker er ikke ment til å være huggestabber "... " "Mennesker er heller ikke ment til være skyteskiver ". "Mennesker er heller ikke ment som kjøttstykker til å skjære opp". Bare så jeg minner folk om det at mennesker faktisk er av kjøtt og blod og har følelser og er ikke ment til å verken slå på,plage,skjære i eller partere opp......De er ment for å være hele helt til de dør en naturlig død uten å være redde eller ha smerter i det dem dør en naturlig død...................... Mennesker er ment for å leve et verdig liv fra vugge til grav og ingen har egentlig rett til å ta fra andre livet...........et menneskeliv er utrolig mye verdt og ikke bare en huggestabber til å ødelegge og kaste................... Skrevet av Torill Erdal.

 

 

Foto og design av Torill Erdal.

Med vennlig hilsen

Torill Erdal

Vis respekt.

Les og hør på innholdet i denne bloggen med respekt og verdighet.

Jeg håper denne bloggen kan bli til glede for deg som er inne og titter.Vis respekt for det jeg legger ut,les det,men husk på at det jeg legger inn her er skapt fra de som har laget sanger og tekster og bilder,så husk at blandt annet sangene jeg har skrevet som blir lagt inn på denne bloggen er sanger som er beskyttet av Tono...Jeg setter pris på at alle som har glede av denne bloggen viser respekt for dette og behandler mine hjertesaker med respekt....På forhånd takk...Vennlig hilsen Torill Erdal.

Mennesker er som roser,trenger omsorg og stell....Visdomsord av Torill Erdal.

Ingen kan ta fra deg din indre verdi,den er din uansett.Du er helt unik uavhengig av omstendigheter.Hilsen Torill.